Diensten

Service tot in details

Bij complete renovaties komt er heel wat bij kijken qua inrichting en materialen zoals; sanitair, keukens, vloeren, verlicht en etc. Om een All-in service te bieden, biedt All-in Bouwservice tevens de service om het gehele materiaal voor U in te kopen tegen beter prijzen dan dat U als particulier dit zou verkrijgen.

De Prefab expert

wij zijn specialist in

Prefab Dakopbouw

Uw dakopbouw wordt volledig op maat en volgens vergunningstekening in huis geprefabriceerd en binnen 1 dag geplaatst.

Prefab Dakkapellen

Dakkapellen worden prefab geleverd en worden binnen 1 dag geplaatst.

Prefab nieuwbouw

All-in Bouwservice B.V. specialiseert zich in prefab houtskelet nieuwbouw.

Adviseren

Als bedrijf beschikken wij over alle nodige kennis binnen de branche waardoor wij altijd beschikbaar zijn voor adviezen of projectbegeleiding.

Renovatie

Naast dakopbouwen, dakkapellen en nieuwbouw zijn de renovatie vaardigheden van All-in perfect, All-in werk zelf alle project projecten af. Zie onze fotogalerij om een beter indruk te krijgen.

PVC kozijnen

All-in Bouwservice B.V. werkt al jaren samen met Nederlands bekendste kozijn leveranciers.

Prefab in een dag

Meer woonruimte creëren met zo min mogelijk overlast? Allin Bouwservice B.V. fabriceert uw opbouw, aanbouw of dakkapel volledig prefab op maat en binnen een dag geplaatst.

Veelgestelde vragen

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u vraag er niet tussen staat!

Prefabricage (prefab bouwen) is een proces in de bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt, waarna deze naar de bouwplaats worden getransporteerd en aldaar worden verwerkt.
Gebruik van prefab-elementen bijvoorbeeld van beton en hout, zal de bouwtijd versnellen in de uitvoeringsfase, maar vraagt meer tijd in de voorbereidingsfase. Alles moet namelijk goed uitgetekend zijn en daarna gecontroleerd worden, zodat in de uitvoering geen dure en tijdrovende aanpassingen meer nodig zijn. Een volgend voordeel is dat de prefab dakelementen van hogere en constantere kwaliteit zijn dan wanneer deze op de bouwplaats worden gemaakt, omdat het fabricageproces in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving zoals een fabriek of werkplaats gebeurt.

Prefab bouwen heeft veel voordelen. Het grootste voordeel van prefab bouwen is natuurlijk de korte bouwtijd. Omdat onze prefabwoningen dampopen gebouwd worden zijn deze zeer duurzaam. Prefab bouw is helaas wel duurder, maar de voordelen zijn ook groot!

 

In principe mag je in Nederland vergunningsvrij uitbouwen tot 4 meter. Echter als uw woning in een beschermd stadgezicht valt, een gemeente of rijks monument is of uw gemeente een verordening heeft, dient u een verguningsaanvraag te doen. 

 

In principe mag u zonder akkoord uit bouwen, het is natuurlijk wel ten alle tijde aan te raden om dit in conclaaf met uw buren te doen.

 

De kwaliteit van onze uitbouwen zijn zelfs beter dan traditioneel gebouwde uitbouwen. Dit komt omdat wij alles in een gecontroleerde omgeving in onze productie hal maken. Daar is het altijd schoon, heeft het dezelfde temperatuur en vochtigheids graad en zijn alle materialen vrij van transport schades. Daarbovenop hebben we alle gereedschappen en machines bij de hand.

 

Gezien het feit dat wij een architect in huis hebben kunt U al uw dromen en eisen op papier zetten zolang het aan de eisen van de kavel voldoet. Verder verzorgen we het hele traject tot aan de oplevering van uw droomhuis.


De prijs die u van ons krijgt is afhankelijk van uw wensen zeer compleet. Houd er wel rekening mee dat de gemeente legekosten bij u in rekening brengt voor de vergunningsaanvraag. De legekosten verschillen per regio. Tevens moet u rekening houden met aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen van uw woning. Ook deze verschillen per regio. Vergeet niet ook de kosten voor uw keuken, tuinaanleg, raambekleding en inrichting van uw woning te begroten.

meer weten? maak een afspraak met ons